Animatie

Een animatie kan verschillende doeleinden hebben en voor elk doel kan ik wat voor je betekenen. Vaak wordt een animatie voor marketingdoeleinden ingezet, maar ook kan een animatie helpen om klanten of personeel te informeren. De meeste animaties hebben als doel:

  • Reclamedoeleinden (TV / Online zoals Youtube / Narrowcasting);
  • Uitleg van een product of dienst (Explanimation);
  • Bedrijfsvideo (Voor bijvoorbeeld de eigen website).

Mocht je een hele ander doel voor ogen hebben, maar wil je toch een animatie laten maken, dan is dat uiteraard geen enkel punt. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij een animatie komen veel details om de hoek kijken. Om een beetje een idee te krijgen van jouw wensen heeft Smartin een vragenlijst opgesteld. Door deze in te vullen wordt er een offerte opgemaakt, die zo accuraat mogelijk is. Het kan zijn dat er contact wordt opgenomen als iets niet helemaal duidelijk voor mij is. Uiteraard is dit allemaal geheel vrijblijvend en zit je nergens aan vast.

Laatste werk

In progress

Momenteel werk ik aan een miniserie. Deze zal binnenkort op mijn Youtube kanaal te vinden zijn. Ik wil natuurlijk nog niet teveel verklappen, maar een hele kleine impressie van een karakter moet kunnen: