Beveiliging WordPress

Door veel bedrijven onderschat, maar de risico's zijn enorm.

Een website is zo gemaakt in Wordpess. Je kunt dit helemaal zelf uitzoeken of natuurlijk laten doen. Om het uiterlijk van de website aan te laten sluiten bij een bestaande huisstijl wordt vaak de hulp ingeschakeld van een webdesigner. Vele van deze klussen hebben wij ook al mogen uitvoeren. Vaker zien we nog dat een ondernemer gewoon een website wil en het hem niet uitmaakt hoe. Als het maar mooi en duidelijk is. Veel webdesigners, waaronder wij, kiezen voor WordPress. Toch wordt er door veel bedrijven en consumenten iets zeer belangrijks over het hoofd gezien; de beveiliging.

 

Wat zijn de risico's

Tegenwoordig zien we veel zogenaamde bots die op zoek zijn naar zwak beveiligde websites om vervolgens in te breken. Bots zijn kleine programmaatjes die het internet afspeuren. Zodra ze een website vinden en binnen zijn kunnen ze van alles doen.

  • Ze kunnen de server misbruiken om per mail spam te versturen;
  • Er wordt gepoogd bedrijfsgegevens te stelen;
  • Op het apparaat van bezoekers wordt kwaadaardige software geinstalleerd, zoals:
    • Spyware
    • Randsomware
    • etc.

Voor €75,- (ex BTW) maken we eenmalig een backup en updaten we de gehele website. Wil je ook een SSL certificaat of een compleet nieuwe website? Dan valt er iets meer te bespreken en hangt de prijs van een een aantal zaken af.

Smartin kan je helpen een veilige website te maken. Neem gerust eens vrijblijvend contact op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
boot