Webdesign

Bar Ketlik
Elke jaar organiseren zij met veel succes het Winter Wonder Feest. Smartin maakte en onderhoud de website.
Bekijk de website live
Haanstra Keukens Friesland
Een compleet nieuwe website aansluitend bij de bestaande huisstijl. Dat is wat ik in orde heb gemaakt voor Haanstra Keukens Friesland
Bekijk de website live
Van der Wal Transport
Een duidelijk website waar bezoekers snel de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Niet teveel poespas, maar wel modern was de opdracht.
Bekijk de website live
Motorwebwinkel
De webwinkel die nooit stil staat. Smartin heeft de webwinkel gebouwd en onderhoud deze ook. Elk jaar groeit de webwinkel weer en ik zorg er voor dat dit op technisch vlak ook gebeurt.
Bekijk de webwinkel live
Schotpoort Container Transport BV
Een website die bijna meer op een landingspagina lijkt. Geen uitgebreide verhalen, maar kort en doeltreffend. Belangrijk in deze opdracht was vooral de mogelijkheid tot het snel kunnen leggen van contact.
Bekijk de website live
Van den Berg Taxaties
De bestaande website volledig nagemaakt in WordPress. Uiteraard heb ik hem wel iets opgefrist en 100% mobiel vriendelijk gemaakt.
Bekijk de website live
Prorege Heerenveen
Een statische website die meerdere doelen heeft. Namelijk het informeren van geïnteresseerden, een sfeerimpressie, nieuws verstrekken aan geïnteresseerden en aan leden.
Bekijk de website live
Webtrompet
Een project van Smartin. Maak eenvoudig zelf een website met dit systeem. Gebaseerd op WordPress. Eenvoudig een website maken, maar wel met de vele mogelijkheden die WordPress en de visual builder bieden.
Bekijk de website live