Website gehackt

Is uw website of webwinkel gehackt? Wij verhelpen dit en beveiligen tegen nieuwe bedreigingen. Of het nou WordPress, Joomla of een totaal anders systeem is, in bijna alle gevallen kunnen wij u van dienst zijn!

Helaas zijn hacker altijd bezig om nieuwe manieren te vinden die er voor zorgen dat zij uw systeem binnen kunnen dringen. Eenmaal binnen kunnen zij een enorme ravage veroorzaken. Ondanks dat er niks mis is met CMS Systemen zoals WordPress, of Joomla zijn dit toch vaak websites die gehackt zijn. Dit komt eigenlijk altijd door slecht onderhoud van zowel de WordPress of Joomla installatie, of door een slecht onderhouden server.Smartin uit Heerenveen bouwt niet alleen websites in WordPress en Joomla, maar we kunnen ze ook voor u opschonen als uw website gehackt is. Daarnaast updaten we uiteraard alles naar de laatste beveiligingsnormen zodat u niet dezelfde middag weer gehackt bent. Gebruikt u een anders systeem dan WordPress of Joomla? Geen probleem, in de meeste gevallen kunnen wij u hierbij ook helpen.

Website gehackt

Waarom is mijn website gehackt

Dit kan verschillende redenen hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat ze uw website willen gebruiken om spam te kunnen mailen. Ook zien wij vaak dat hackers linkjes op de website plaatsen naar (Illegale of 18+) producten/diensten. De hacker verdient geld door middel van reclame inkomsten in deze gevallen.

Ook komen we regelmatig voorbeelden tegen van simpelweg vandalisme. Eigenlijk zijn hier de hackers niet zelf bezig, maar vaak mensen die de tools van hackers gebruiken om binnen te komen. Vaak uit pure verveling.

Wij hebben het nog nooit meegemaakt, maar ook worden er websites gericht gehackt. Dit om bijvoorbeeld losgeld te eisen. Echter is een gerichte aanval vaak moeilijker dan gewoon op heel veel verschillende websites steeds op dezelfde manier, dezelfde aanval uit te voeren.

Wie heeft mijn website gehackt?

De meeste hacks worden uitgevoerd door zogenaamde bots. Dit zijn kleine robots die het internet afspeuren naar een lek. Het is dus niet zozeer dat iemand het echt op uw website heeft gemunt. Met een gerichte aanval is dit natuurlijk een ander verhaal.

Hulp nodig bij uw gehackte website of webwinkel?

Wij zien een gehackte website of webwinkel als een uitdaging! Is uw website of webwinkel gehackt? Dan doen wij graag een analyse en zullen wij een inschatting maken van de kosten om dit te herstellen. Zoals eerste genoemd zullen we uw website ook direct beveiligen tegen nieuwe lekken.

 

Heeft u vragen?

Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tags

WordPress website gehackt

Joomla website gehackt

Webwinkel gehackt

Voorkom een gehackte website

Voorkomen is beter dan genezen. Wilt u een check laten uitvoeren op uw website? Dan kunt u uiteraard ook contact opnemen!

 

 

Benieuwd hoe gevoelig uw CMS is?

Sucuri maakt rapporten over geïnfecteerde websites. In 2017 werden WordPress websites met 83% veruit het meeste geïnfecteerd. Dit aantal ligt uiteraard ook hoger omdat de meeste websites in WordPress worden gemaakt en webmasters soms geen updates doorvoeren met een gehackte website als gevolg.